Lady Allum Apartments

Apartment Design Reflects Active Living Ethos of Retirement Village

Lady Allum Apartments
Lady Allum Apartments
Lady Allum Apartments
Lady Allum Apartments

Project Credits

Client

Oceania Healthcare

Date Completed

2017

Sector

Residential & Community

Awards
Project Lead

Simon Woodall

Design Team
Situated amongst beautiful gardens, the Attwood Apartments create a feeling of being at home

Named to commemorate a former Auckland mayoress renowned for her community service, Lady Allum in Milford offers options for aged care and retirement living. The Attwood Apartments are the latest in a number of quality independent living apartment developments undertaken by Chow:Hill in partnership with Oceania Healthcare, a professional collaboration which spans fifteen years. 

Attwood Apartments is a three-level complex consisting of forty-four spacious two-bedroom and two-bedroom plus study apartments, with basement car parking. The communal ground floor facilities comprise dining and lounge areas and theatre, with quality finishes a feature of the interiors. The spacious shared lounge opens out to a sunny northwest-facing, fully landscaped area. The whole development has been carefully nestled into the rolling landscape with accessible connections to the rest of the village.

Lady Allum Apartments

Project Overview

Client

Oceania Healthcare

Status

2017

Situated amongst beautiful gardens, the Attwood Apartments create a feeling of being at home

Named to commemorate a former Auckland mayoress renowned for her community service, Lady Allum in Milford offers options for aged care and retirement living. The Attwood Apartments are the latest in a number of quality independent living apartment developments undertaken by Chow:Hill in partnership with Oceania Healthcare, a professional collaboration which spans fifteen years. 

Attwood Apartments is a three-level complex consisting of forty-four spacious two-bedroom and two-bedroom plus study apartments, with basement car parking. The communal ground floor facilities comprise dining and lounge areas and theatre, with quality finishes a feature of the interiors. The spacious shared lounge opens out to a sunny northwest-facing, fully landscaped area. The whole development has been carefully nestled into the rolling landscape with accessible connections to the rest of the village.

Lady Allum ApartmentsLady Allum Apartments
Lady Allum ApartmentsLady Allum ApartmentsLady Allum Apartments
Lady Allum Apartments

Project Credits

Client

Lady Allum Apartments

Status

In Progress

Project Type

Residential & Community

Awards

 

Project Lead

Simon Woodall

Design Team

Explore related projects